ایزومالت در شکلات، آدامس و قرصهای جویدنی ،آب نبات و پاستیل و گز،نان و محصولات پخت کاربرد دارد. ایزومالت به طور عمده به عنوان غذای رژیمی، کم شیرین کننده در تولید مواد غذایی کاربرد دارد.
یکی از مزایای استفاده از ایزومالت این است که می توان آن را با شیرین کننده های شدید برای رسیدن به پروفایل های مختلف شیرینی ترکیب کرد، به این ترتیب، شیرین بودن را بدون پوشیدن عطر و طعم بهینه می کند، که محدودیت برخی از شیرین کننده های دیگر است. علاوه بر این، ایزومالت با انواع طعم های مختلف، از جمله میوه، مندول و… ترکیب می شود.
این محصول برای ساخت دکوراسیون آب نبات و دسر بسیار مناسب است، همچنین در محصولات رژیمی به وفور کاربرد دارد چراکه نوعی قند رژیمی محسوب می شود.
از دیگر فواید ایزومالت می توان به تاثیر آن در بیماری های دهان و دندان اشاره کرد، چرا که باعث ترشح بزاق در دهان می شود و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
ایزومالت شکر الکلی است که ماده بی بو، سفید، کریستالی و کم هیدروکسی است، که طعمی مشابه شکر دارد با این تفاوت که شیرین تر است. در محلول ۱۰٪، میزان شیرینی آن ۵۰-۶۰٪ از سقز است. اگر چه قدرت شیرین تري دارد، اما دارای مشخصات شیرینی مشابه است.
Isomalt یک جایگزین شکر است که از شکر واقعی تولید شده از چغندر بدست می آید. این محصولی است که برای اکثر مردم آشنا نیست، مگر اینکه آنها تزئین کیک یا تولید مواد غذایی داشته باشند. ایزومالت را با سایر شیرین کننده های جایگزین شکر مانند سوکرالوز مخلوط کرده تا شیرینی را افزایش دهد.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت