سوربات پتاسیم در صنایع غذایی در محصولات نانوایی، مربا،زیتون، ماست، پنیر، مارگارین، ترشی و شوریجات، آب میوه و نوشابه های غیرالکلی، شیرهای تخمیر یافته، سالاد میوه، کپسول ژلاتین، کره نباتی، سوسیس خشک و کاربرد دارد.
سورباتپتاسیم یک نوع نمک پتاسیم است که از اسیدسوربیک بدست میآید که در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی به عنوان یک نگهدارنده مورد استفاده قرار میگیرد سورباتپتاسیم محصولی است که با توجه به اثر ضد قارچی که دارد میتواند باعث ثبات بیولوژیکی شود.
همانطور که گفته شد سورباتپتاسیم یک ماده شیمیایی نگهدارنده است که در توت بطور طبیعی یافت میشود که این نگهدارنده در صنایع غذایی به عنوان مثال در تولید پنیر، ماست، محصولات نانوایی، کره نباتی، رب گوجهفرنگی، مربا و انواع نوشیدنیها برای جلوگیری از رشد قارچ و جوانهزدن اسپورها و مخمرها استفاده میشود، حلالیت بالا و خاصیت نگهدارندگی سورباتپتاسیم سبب شد استفاده از این محصول در صنایع غذایی روز به روز بیشتر شود.
تاسیم سوربات یک نگهدارنده خوراکی است که اگر به درستی استفاده شود میتواند رشد باکتری در شیر را مهار کند و همچنین خاصیت آنتیبادی دارد که در دو نوع پودری و رشتهای تولید میشود که عمده واردات این محصول از کشور چین میباشد.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت