سدیم ساخارین در صنعت داروسازی به عنوان پوشش دهنده داروها استفاده می شود. همچنین از این ماده برای بهبود طعم مولتی ویتامین جویدنی و قرص های کلسیم از سدیم ساخارین استفاده می شود.
علاوه بر نوشیدنیهای رژیمی کربناته، ساخارین برای تركیبكردن آبنبات كم کالری ترش، ژلهها و کوکیها استفاده میشود. همچنین در بسیاری از داروها استفاده میشود.
ساخارین را میتوان به عنوان قند برای پختن بر روی غذا مانند غلات یا میوه استفاده کرد یا به عنوان یک جایگزین شکر در قهوه و یا هنگام پخت استفاده کرد.
مقامات بهداشت همگی موافق هستند که ساخارین برای مصرف انسانها امن است.
ساخارین در انواع مختلفی از غذاهای رژیمی و نوشیدنیها یافت میشود. در واقع نیز به عنوان یک شیرینکننده استفاده میشود.
همچنین میتوان در محصولات آرایشی، از جمله خمیر دندان و دهانشویه یافت. علاوه بر این، این یک عنصر رایج در داروها و ویتامینها است.
سدیم ساخارین جایگزین شکر با شیرینکنندگی کم کالری، میتواند کاهشدهندهی وزن و محافظ در مقابل چاقی باشد در واقع باعث کاهش مصرف کالری (۹۴ کالری کمتر در هر وعده غذایی) و کاهش وزن (حدود ۳ پوند یا ۱٫۴ کیلوگرم)
ساخارین اغلب به عنوان یک جایگزین شکر برای افراد مبتلا به دیابت توصیه میشود.
بر خلاف شکر، شیرینکنندههای مصنوعی مانند ساخارین به باکتری در دهان شما به اسید تبدیل نمیشوند بنابراین استفاده از یک شیرینکننده کم کالری مانند سدیم ساخارین میتواند خطر حفرهها و پوسیدگی دندان را کاهش دهد به همین دلیل است که سدیم ساخارین اغلب به عنوان جایگزین شکر در داروها استفاده میشود.
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت