اسید آسکوربیک (ویتامین ث) از این ویتامین به عنوان نگهدارنده و عامل بازدارنده در برابر تغییر رنگ مواد غذایی هم استفاده می کنند. همچنین خرد کردن سبزیجات می تواند باعث از بین رفتن ویتامین ث شود.
اسید آسکوربیک در عملکردهای کلیدی در بدن ما نقش دارد: دفاع در برابر عفونت های ویروسی و باکتریایی، محافظت از دیواره رگ های خونی، جذب آهن، عملکرد آنتی اکسیدانی (گرفتن رادیکال های آزاد) و بهبودی. همچنین باعث جذب آهن می شود.
این ماده در عملکردهای اصلی بدن ما مانند دفاع در برابر برخی از عفونتها یا جذب آهن نقش دارد.
اسید اسکوربیک در اشکال مختلفی از جمله نمک و استرها قابل استفاده است. در این اشکال، در لیست مواد تشکیل دهنده تحت نامهای مختلف مانند آسکوربات سدیم، آسکوربات کلسیم، آسکوربات پتاسیم، آسکوربیل پالمیتات یا استات آسکوربیلی ظاهر میشود.
اسید اسکوربیک یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز بدن برای حفظ سلامت و نشاط است. برای رشد و ترمیم بافت های فرسوده و آسیب دیده در سراسر بدن مورد نیاز است. این ماده زخم های داخلی و خارجی را بهبود میبخشد و با ایجاد یک پروتئین اساسی که برای ساختن رباط ها، رگ های خونی، تاندون ها و پوست استفاده میشود.این ویتامین همچنین نقش مهمی در ترمیم و نگهداری استخوان ها، دندان ها و غضروف ها دارد. اسید اسکوربیک به عنوان یک آنتی اکسیدان، به جلوگیری از برخی از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد که در هنگام قرار گرفتن بدن در معرض تابش خورشید و دود تنباکو کمک میکند.
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت