ژلاتین در آب گرم حل و در آب سرد نامحلول است.قدرت تولید ژل این ماده توسط درجه بلوم مشخص می شود. ژلاتین به شکل پودر و ورق وجود دارد. این ماده به عنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی به کار می رود.
یکی از انواع ژلاتین، ژلاتین برگ است. این در خانوار، آشپزی، نانوایی ها، مغازه های شیرینی و مغازه های قصابی، غذا و دیگر برنامه های غیر صنعتی استفاده می شود. ژلاتین به مربع بریده می شود و یک الگوی نوری است که حاصل فرایند تولید است.
در نگاه اول، این و کشش ورقها، ژلاتین برگ بیشتر شبیه آثار هنری است. مزیت بزرگی از ژلاتین برگ این است که به راحتی می توان به دستورالعمل دستورالعمل به بخشی تقسیم کرد و بنابراین در طی پخت و پز آسان است.
شایع ترین استفاده از ژلاتین، ژلاتین خوراکی است و به دنبال آن ژلاتین های دارویی، عکاسی و فنی است. این ژلاتین به طوری منحصر به فرد است که از خواص این محصول می توان: توانایی ژل، ضخیم شدن، تثبیت شدن، فوم یا آب بندی را نام برد.
علاوه بر این، ژلاتین باعث آلرژی شناخته شده ای نمی شود، ۱۰۰ درصد طبیعی است و کلسترول، پورین و چربی آزاد است. یکی دیگر از دلایل داشتن یک عنصر مناسب برای تمیز کردن برچسب می باشد.
ژلاتین فوری را می توان به طور مستقیم تحت شرایط سرد و به ویژه برای محصولات نهایی که درجه حرارت حساس هستند و نباید گرم شوند، توسعه داده است. ژلاتین فوری اغلب برای تثبیت غذاها مانند کیک، دسر و دیگر ظروف شیرین و سرد استفاده می شود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت