پودر زرده تخم مرغ در سس های مایونز و سالاد به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایری لستین موجود در آن است.

  • لسیتین در زرده تخم مرغ موجب میشود روغن در خمیر بیسکوییت به صورت یکنواخت پراکنده شود.
  • زرده تخم مرغ موجب افزایش ارزش غذایی و افزایش زمان نگهداری می شود.
  • نرمی موادی از جمله بیسکوییت، شیرینی و برخی کیک ها از دیگر استفادهای زرده تخم مرغ می باشد.

 

 

 

  • چسبندگی بین بافت های محصول را زیاد کرده و محصولی با کیفیت تر با طعم و رنگ بهتری را برای ما فراهم میسازد.
  • مورد استفاده برای ساخت سس مایونز به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایر موجود در آن.
  • امکان نگهداری پودر تخم مرغ خیلی بیشتر از نخم مرغ تازه است.
  • پودر تخم مرغ فضای کمتری را اشغال میکند، و در صنایع مختلف به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پودر تخم مرغ در فراوردهای گوشتی موجب افزایش جذب آب و حفظ خواص ظاهری می شود.
  • استفاده این پودر برای تولید ماکارانی موجب افزایش حجم ماکارانی می شود
  • در زرده تخم مرغ لسیتین به وفور یافت می شود، از این رو زرده تخم مرغ خاصیت امولسیون پایدار پیدا میکند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713

فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : زرده ,پودر ,افزایش ,موجب ,استفاده ,خاصیت ,موجب افزایش ,مورد استفاده ,داشتن خاصیت ,دلیل داشتن ,پودر زرده ,دلیل داشتن خاصیت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شماره تماس تهیه محصولات09334336389 هنرپیما Simpsons Profile دانلود جدید ترین و بروزترین آهنگ های ایرانی ستاره جانورشناسی و حیوانات زعفران پایگاه بسیج ثارالله چایپاره دانشگاه بین المللی امام خمینی