سدیم اسید پیروفسفات از دسته ترکیباتی است که کمی بعد از مخلوط شدن با آب و آرد مقدار زیادی از گاز کربنیک آزاد میکند و بقیه آن بتدریج در مراحل بعدی از خمیر خارج میگردد.
پیرو فسفات سدیم دارای ویژگیهای آب نرم است، میتواند کلسیم، منیزیم و نمکهای نامحلول، مانند الیاف لباس، مخلوط صابونهای زنده کلرید غیرحلال یا مخلوط صابونهای فی دیگر را حل کند، میتواند باعث دفع زباله و سپس ظرفیت آن شود.
در صنایع غذایی، سدیم اسیدپیرو فسفات یک نوع افزودنی مواد غذایی است. به عنوان عامل کلات، مواد مغذی و بهبود کیفیت، و غیره استفاده میشود به عنوان عامل نگهدارنده آب، عامل بافر، امولسیون، تنظیمکننده اسیدیته در فرآیند گوشت، پنیر و محصولات آبزی نیز به وفور کاربرد دارد.
در بستنی و دسرهای یخ زده، کمک خواهد کرد که پراکندگی چربی را در مخلوط نگهداری کند و در هنگام انجماد تشکیل کرهها را متوقف کند. این محصول در محصولات پنیر فرآوریشده، به pH پنیر پردازش کمک میکند و با پروتئینهای شیر همکاری میکند تا امولسیون را تقویت کند.
سدیم اسید پیرو فسفات به عنوان یک بافر pH (ماده ای که میزان اسیدی بودن خاصی را حفظ میکند) و به عنوان یک تهویه خمیر در جایگزینهای گوشتی مبتنی بر سویا استفاده میشود. این ترویج اتصال پروتئین به آب، اتصال ذرات سویا را با هم، و برای همان هدف در قطعات مرغ و محصولات خرچنگ و خرچنگ تقلید استفاده میشود.
سدیم پیرو فسفات درجه مواد غذایی بدون آب، فرم پودر سفید است؛ آسان برای جذب رطوبت و رطوبت، اما غیر قابل حل در اتانول؛ تراکم نسبی ۲٫۴۵g / cm3 و نقطه ذوب ۸۹۰؛ پرخاشگری در هوای آزاد. محلول آبیاش، قلیایی ضعیف را نشان میدهد، اما زمانی که آب پز میشود، به فسفات دی سدیم هیدرولیز تبدیل میشود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت