دی استات سدیم در محصولات گوشتی،محصولات نانوایی و اسنک ها است. این محصول از یک زرف بر روی قارچ ها و باکتری ها موثر است و از آن برای جلوگیری از رشد باکتری ها مخصوصا باکتری ها ی گرم مثبت استفاده می شود.
دی استات سدیم نوعی نمک سدیم اسیدی است که به عنوان آزاد کننده مواد نگهدارنده، تنظیمکننده pH مواد غذایی استفاده میشود. این ماده یک ترکیب مولکولی متشکل از اسید استیک و سدیم استات تشکیلشده است. به عنوان یک عامل طعمدهنده مواد غذایی، دی ات استات سدیم اغلب برای پخش طعم سرکه در میان وعدهها، نانها و سوپ ها استفاده میشود.
به عنوان ماده نگهدارنده، میتواند در جلوگیری از ایجاد چندین سویه کپک مؤثر باشد و همچنین به عنوان ماده ضد باکتریایی در طولانی مدت ماندگاری بسیاری از انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. مطالعات اخیر همچنین حاکی از آن است که دی استات سدیم یک مهار کننده می و تنظیمکننده pH موثر در گوشت و مرغ است.
دی استات سدیم نوعی ترکیب کریستالی است که از قسمتهای مساوی از سدیم استات و اسید استیک تشکیل شده است. شبکه کریستال استات در مولکولهای اسید استیک آزاد قفل میشود تا زمانی که ترکیب در محلول شکسته شود. این ویژگی باعث بوی بسیار شدید اسید استیک میشود و در هنگام خیس شدن این ترکیب، طعم را آزاد میکند. دی استات سدیم به طور معمول به عنوان یک نمک بدون گرد و غبار در دسترس است که برای جلوگیری از تخریب ناشی از از بین رفتن اسید استیک نیاز به ذخیره هوایی دارد.
طعمدهندههای مواد غذایی یکی از بزرگترین بازارهای ماده ای است که به دلیل طعم متمایز سرکه آن به تعداد زیادی از محصولات اضافه میشود. این محصولات شامل کوکیها، چیپسها، سسها، کچاپها، پوششهای غذایی و چاشنیها هستند. همچنین با مهار رشد باکتریها، ماندگاری این محصولات را بهبود میبخشد. دی استات سدیم توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده و مقامات کنترل مواد غذایی در اروپا تأیید شده است و به طور کلی در سراسر جهان به عنوان منبع واقعی چاشنی سرکه پذیرفته میشود.
این ترکیب همچنین کاربرد گستردهای را به عنوان یک افزودنی صنعت پخت و پز میباشد. اغلب به عنوان مهار کننده قالب و تهویه مطبوع در خمیر نان گنجانده شده است و ماندگاری بیشتری برای محصول نهایی فراهم میآورد. یکی دیگر از کاربردهای پخت و شیرینی به عنوان یک افزودنی ضد کپک است. کپک معمولاً توسط باکتریهای موجود در خمیر ایجاد میشود که خمیر را برای مصرف نا امن میکند. دی استات سدیم باکتریهای سازنده کپک را از بین میبرد و از این طریق آن را به یک ماده ضد کپک کار آمد تبدیل میکند.
همچنین از این ماده به عنوان ماده نگهدارنده گوشت قرمز و مرغ استفاده میشود. این ترکیب یک مهار کننده مؤثر از سویههای باکتریای است که اغلب در این محصولات با آن روبرو میشوند.
این ماده همچنین به عنوان یک ماده افزودنی کنترل اسیدیته در گوشت تازه هنگام استفاده به عنوان یک عامل بافر عمل میکند. سایر کاربردهای کنترل pH شامل تولید فوم و صنایع عکاسی است.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت