زانتان گام در پاک کننده ها و لاک ها، صمغ گزانتان گام، با مقاومت قوی اسیدی، نقش مهمی در تعلیق مواد ساینده ایفا می کند. صمغ زانتانگام به عنوان یک پایدارکننده و همچنین غلظتدهنده در غذاهای کنسروی و تسهیل پمپاژ در سس سالاد و نیز به عنوان یک امولسیون پایدار در پنیر و نوشیدنیهای شیری مورد استفاده قرار میگیرد.
صمغ زانتان به دلیل اینکه فاقد هر گونه کلسترول و چربی میباشد و فیبر فراوانی دارد به هضم غذا کمک زیادی میکند.
در صنایع دارویی صمغ زانتان گام برای کاهش قند خون و کلسترول تام در مبتلایان به دیابت استفاده میشود. همچنین به عنوان ملین استفاده میشود. صمغ زانتان در افراد مبتلا به خشکی دهان (سندرم سوژرن) بعضاً به عنوان جایگزین بزاق استفاده میشود.
موارد استفاده صمغ xanthan gum در صنایع مواد غذایی :
زانتانگام در جایگزین سفیده تخم مرغ
صمغ زانتان در کاهش چربی، مارگارین
زانتان به عنوان جاذب آب و روغن در مواد غذایی و نوشیدنی
صمغ زانتان در نان فاقد گلوتن جهت کاهش راندمان پخت
صمغ زانتان گام به عنوان استابیلایزر و تثبیت کننده در انواع سسها
صمغ زانتان در سوپ فوری
جلوگیری از تشکیل کریستالهای یخی در تولید انواع بستنی
صمغ زانتان به عنوان غلظتدهنده در آبمیوه
افزایش ویسکوزیته سیال در غذاهای کنسروی
صمغ زانتانگام را میتوان برای مصارف خانگی خریداری کرد و یک راه عالی برای غلیظ و تثبیت سسهای شیر برنج، سوپ و بستنیهای غیر لبنی بر پایه سویا است. این اغلب در پخت بدون گلوتن به عنوان جایگزینی برای اثر چسبنده گلوتن استفاده میشود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت