بنزواتسدیم اولین مادهای است که توسط FDA مورد تایید قرار گرفت و بطور گسترده به عنوان یک مکمل غذایی استفاده میشود. این مکانیسم با جذب اسید بنزوئیک توسط سلول آغاز میشود. اگر PH سلول به مقادیر ۵ یا کمتر کاهش یابد فرآیند تخمیر گلوکز توسط فسفوفروکتوکیناس تا ۹۵٪ کاهش مییابد و سلول مخمر یا کپک از بین میرود.
بیشترین کاربرد این محصول در نوشابههای گازدار، سسهای سالاد، مرباها و آبمیوهها، ترشیجات و همچنین محصولات آرایشی و بهداشتی نظیر کرمها، مایعات دستشویی و … میباشد.
بنزواتسدیم بهعنوان افزودنی در صنایع غذایی تا مقادیر ۰٫۱٪ توسط سازمان غذا و دارو مجاز اعلام شدهاست.
بنزواتسدیم بطور طبیعی در زغالاخته، آلو، دارچین و سیب وجود دارد و بهعنوان یک نگهدارنده، در فرمولاسیون لوازم آرایشی و بهداشتی برای جلوگیری از رشد میکروبها و قارچها بسیار موثر میباشد. همچنین ترکیب این محصول با کافئین میتواند اثر ضد آفتاب داشته باشد و حفاظت UVB را با فعالیت آنتیاکسیدان تامین کند.
ماده بنزواتسدیم باعث از بین برد باکتریها نمیشود بلکه فقط موجبات توقف فعالیتشان را فراهم میکند. همچنین بنزوات سدیم توانایی غیر فعالسازی قارچها را نیز دارد. اثرات این ماده را میتوان در شرایط اسیدی با pH کم تر از ۶/۳ مشاهده کرد.
بنزوات سدیم که به آن نمک اسید بنزوئیک نیز گفته میشود، پودر کریستالی محلول در آب است و از ترکیب هیدروکسید سدیم و اسید بنزوئیک تولید شده و دارای رنگ سفید میباشد. از این ماده بهعنوان یک نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده میشود و بیشتر کاربرد آن در محصولات اسیدی میباشد. بر روی محصول بنزواتسدیم را با همین نام یا E 211 مشخص میکنند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت