سوربیتان مونو استئارات (اسپن 60) یک امولسیفایر غذایی، تثبیتکننده، ماده ضدعفونیکننده، طعمدهنده و اصلاحکننده طعم، عامل احیا کننده برای مخمر فعال، پوشش برای میوهها و سبزیجات و سایر مواد غذایی است. اسپن ۶۰ گاهی اوقات به عنوان یک موم مصنوعی به کار میرود.
این عمدتاً به عنوان یک امولسیفایر برای مخلوط کردن آب و روغن استفاده میشود. در تولید مواد غذایی و محصولات بهداشتی استفاده میشود و یک سورفاکتانت غیر یونی هست.
سوربیتان مونو استئارات از استرهای اسید چرب پلی گلیسرول ساختهشده و سنتز یک نوع سورفکتانت غیرمجاز عالی است، خصوصیات دوگانه آن هیدروفیلی و لیپوفولی بودن آن است. این محصول به طور گستردهای در مواد غذایی و مواد شیمیایی و صنایع نساجی استفاده میشود.
اسپن ۶۰ به صورت کرم روشن تا قهوهاي رنگ و جامد مومی شکل و سخت با طعم و بوي ملایم وجود دارد. در آب سرد نامحلول هست ولی در آب گرم پخش میشود.
در مارگارین، پروتئین و مواد غذایی دیگر استفاده میشود.
عملکرد:
برای حفظ پراکندگی آب و روغن خوب و پایدار است. ثبات و انعطافپذیری را بهبود میبخشد.
پیشنهاد دوز: ۰٫۳۵-۱٪ روغن و چربی
در کرم پودرها زمان شلاقخوردن را کاهش میدهد. فوم حجم و ساختار را بهبود میبخشد. فومهای خوب و سخت را ایجاد میکند.
پیشنهاد دوز ۰٫۴-۰٫۸٪، معمولا با DMG و Span60 هست.
در نوشیدنیهای پروتئینی از پاکسازی و رسوبگیری جلوگیری میکند. احساس راحتی دهان را فراهم میکند.
پیشنهاد دوز: ۰٫۵-۱٪
اسپن ۶۰ در کیک حجم کیک را افزایش میدهد. بافت کیک را تقویت میکند و پایداری را تحمل میکند. طول عمر مفید را افزایش میدهد.
پیشنهاد دوز: ۰٫۵-۱٫۵٪، معمولا با DMG، Span 60 و PGMS هست.
در نان و شیرینی بافت را بهبود میبخشد و عمر مفید را افزایش میدهد.
پیشنهاد دوز: ۰٫۵-۱٪ آرد
در شیرینی و شکلات روغنها و پراکندگی چربی را بهبود میبخشد. ویسکوزیته شربت را کاهش میدهد و تنظیمکنندهی کریستالیزاسیون شیرینیها هست.
پیشنهاد دوز: ۰٫۳-۰٫۵٪
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت