زانتان  گام یک ضخیم‌کننده بدون بو است که در بسیاری از غذاها و سایر محصولات تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد

صمغ زانتانگام را می‌توان برای مصارف خانگی خریداری کرد و یک راه عالی برای غلیظ و تثبیت سس‌های شیر برنج، سوپ و بستنی‌های غیر لبنی بر پایه سویا است. این اغلب در پخت بدون گلوتن به عنوان جایگزینی برای اثر چسبنده گلوتن استفاده می‌شود.

 

 

علاوه بر ضخیم‌شدن، صمغ زانتان به نگه‌داشتن ذرات جامد در حالت تعلیق کمک می‌کند، که در محصولاتی مانند سس سالاد بطری مفید است. این ماده یکنواخت و یکنواخت در یک ماده غذایی ایجاد کرده و می‌تواند باعث بهبود دهان شود.

صمغ زانتان گام با تخمیر طبیعی ذرت، سویا، گندم یا کلم تولید می‌شود. باکتری‌ها قندهای موجود در این سبزیجات را هضم کرده و یک پلیمر قند پیچیده تولید می‌کنند. الکل به آن اضافه می‌شود تا از محلول خارج شود. سپس صمغ زانتان خشک‌شده و به پودری تبدیل می‌شود که در مواد غذایی و سایر محصولات قابل استفاده است.

صمغ زانتانگام به عنوان یک پایدارکننده و همچنین غلظت‌دهنده در غذاهای کنسروی و تسهیل پمپاژ در سس سالاد و نیز به عنوان یک امولسیون پایدار در پنیر و نوشیدنی‌های شیری مورد استفاده قرار می‌گیرد. صمغ زانتان به دلیل این‌که فاقد هر گونه کلسترول و چربی می‌باشد و فیبر فراوانی دارد به هضم غذا کمک زیادی می‌کند.

 

در صنایع دارویی صمغ زانتان گام برای کاهش قند خون و کلسترول تام در مبتلایان به دیابت استفاده می‌شود. همچنین به عنوان ملین استفاده می‌شود. صمغ زانتان در افراد مبتلا به خشکی دهان (سندرم سوژرن) بعضاً به عنوان جایگزین بزاق استفاده می‌شود.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سلامت تندرستی با آموزشی عالی ارز دیجیتال pi دوربین های دیجیتال سالم زيبا به دنبال یک زندگی جدید جهان موزیک دانلود Nomao Camera