آسه‌سولفام به علت دارا بودن کالری کمتر نسبت به شکر یک جایگزین مناسب برای استفاده در محصولات رژیمی می‌باشد و همچنین عدم پایداری این محصول در دمای بالا، حتی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تغییر شکل نمی‌دهد و همین ویژگی سبب ماندگاری و عمر مفید و تازگی این شیرین‌کننده در مواد غذایی می‌شود.

 

استفاده از شیرین‌کننده‌های مغذی برای اینکه هزینه‌ها کاهش یابند شروع شد و با کاهش نیاز به کالری ادامه پیدا کرد جالب است بدانید که که این شیرین‌کننده‌ها در واقع برای اهداف دیگری کشف شدند، زمانی که محققان دریافتند که این محصولات شیرین هستند و کالری کمتری نیز دارند استفاده از آن را شروع کردند.

 

پنج شیرین‌کننده غیرمغذی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا عبارتند از: ساخارین، آسه سولفام، سوکرالوزو نوتام که هر کدام از این محصولات به عنوان یک افزودنی غذایی و نوع ویژگی‌های آنها کاربردهای متنوعی در صنایع غذایی دارند.

آسه سولفام یک شیرین‌کننده مصنوعی است که شیرینی آن ۲۰۰ برابر شکر است و در دمای بالا و گرما پایدار می‌باشد و به همین دلیل حلالیت خوبی دارد و اجازه می‌دهد که شیرین‌کننده به عنوان افزودنی غذایی در طول پخت یا درون محصولاتی که نیاز به طول عمر طولانی دارند استفاده شود، آسه‌سولفام در سال ۱۹۸۸ توسط سازمان غذا و دارو آمریکا به عنوان یک ماده‌ی جایگزین شکر با کالری کم مورد تایید قرار گرفت.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713

فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kerry Juan فی الحکمة ~هامون~ مستشکل | مجله ای با محوریت علوم و مسائل حوزوی انجام پروژه های دانشجویی در ایران پروژه مامان و بابا و بچه‌ها