کافور همچنین از روغن تربانتین به صورت مصنوعی قابل تولید است. از این عطر به عنوان مادهای در پخت و پز (به طور عمده در هند)، به عنوان یک مایع تقویتکننده، برای اهداف دارویی و در مراسم مذهبی استفاده میشود.
کامفور متعلق به گروهی از ترکیبات ارگانیک است که ساختار و واکنشهای خاص آن از مسائل مهم شیمی آلی قرن نوزدهم بود. نقطه ذوب آن حدود ۱۷۸ تا ۱۷۹ درجه سانتیگراد (۳۵۲ تا ۳۵۴ درجه فارنهایت) است و دارای فرمول مولکولی C10H16O میباشد.
روغن موجود در برگهای رزماری (Rosmarinus officinalis)، در خانواده نعناع، حاوی ۱۰ تا ۲۰٪ کافور است. کامفور یک راه درمان قدیمی است که به خوبی شناخته شده است و معمولاً مورد استفاده قرار میگیرد.
کافور (Cinnamomum camphora) یک ترپن (ترکیب ارگانیک) است که معمولاً در کرمها، پمادها و لوسیونها استفاده میشود. روغن کافور روغنی است که از چوب درختان کافور استخراج میشود و با تقطیر بخار پردازش میشود. این میتواند به صورت موضعی برای تسکین درد، سوزش و خارش استفاده شود. کافور همچنین برای تسکین احتقان سینه و شرایط التهابی استفاده میشود.
کامفور بو و طعم قوی دارد و به راحتی از طریق پوست جذب میشود.
کامفور در حال حاضر از ترپتین ساخته شده است. اما استفاده از آن تا زمانی که صحیح از آن استفاده کنید، همچنان ایمن است.
این ماده پتانسیل عوارض جانبی دارد، خصوصاً اگر از مقادیر زیادی استفاده کنید
. هرگز کافور را به صورت داخلی مصرف نکنید و آن را روی پوستهای شکسته قرار ندهید، زیرا میتواند سمی باشد.
بعضی افراد کافور را جهت جلوگیری از سرفهکردن، برای درمان عفونتهای تنفسی، برای درمان فشار خون پایین که در هنگام ایستادن اتفاق میافتد و برای گاز روده (نفخ شکم) استفاده میکنند.
کارشناسان در مورد انجام این کار هشدار میدهند، زیرا هنگام مصرف کافور میتواند عوارض جانبی جدی، حتی مرگ را ایجاد کند.
امروزه از کافور به عنوان نرمکننده نیترات سلو و مومیایی و همچنین در آتشبازی و داروسازی نیز استفاده میشود.
برخی از افراد از کافور موضعی برای درمان بیماریهای تنفسی و درمان علائم بیماری قلبی استفاده میکنند.
تحقیقات اولیه نشان میدهد که استفاده از کافور همراه با روغن کرچک و اکالیپتوس ممکن است به کاهش عوارض ناشی از نیش پشه کمک کند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگییرد.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت