مونو سدیم گلوتامات یک نمک سدیم است که یک اسید آمینه‌ی غیر ضروری است و در مواد غذایی برای تقویت طعم غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، گلوتامات از طریق فرآوری ملاس از چغندر قند و یا نیشکر و نشاسته نیز بدست می‌آید.

 

مونو سدیم گلوتامات طعم خاصی را ندارد، اما به تشدید طعم و مزه طبیعی غذاها کمک می‌کند. بعضی از رستوران‌ها و تولید کنندگان از این ماده برای کمک به افزایش طعم غذا اضافه می‌کنند و یکی از دلایل این‌که MSG به غذا اضافه می‌شود کمک به کاهش محتوای سدیم است.

 

سازمان غذا و داروی کشور آمریکا افزودنی MSG یا همان مونو سدیم گلوتامات را به عنوان ماده امن شناخته است.

کاربردهای مونو سدیم گلوتامات در صنایع غذایی:

باعث افزایش طعم گوشت در فرآورده‌های گوشتی بکار می‌رود.

به طور گسترده‌ای به عنوان عصاره‌دهنده در غذاها مانند سوسیس، سبزیجات کنسرو شده، سوپ‌ها، چیپس سیب‌زمینی، شامی یخ‌زده، برش سرما، سیب زمینی، ادویه زراعی، تنقلات طعم شور استفاده می‌شود.

در نوشیدنی

مونوسدیم گلوتامات یا همان E621 به عنوان تقویت‌کننده طعم در نوشیدنی مانند سس سویا و پنیر برای بهبود طعم استفاده می‌شود.

در صنایع داروسازی در درمان انسفالوپاتی کبدی استفاده می‌شود.

در صنایع کشاورزی به عنوان تقویت‌کننده طعم در محصولات کشاورزی / خوراک دام / مرغ استفاده می‌شود.

گلوتامات همچنین یک انتقال‌دهنده عصبی اساسی در مغز است. با این حال، اعتقاد بر این است که گلوتامات رژیم غذایی قادر به عبور از سد خونی مغزی نیست و نشان می‌دهد که تمام گلوتامات مغز در آن‌جا ایجاد می‌شود.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : گلوتامات ,می‌شود ,سدیم ,استفاده ,غذایی ,مونو ,مونو سدیم ,استفاده می‌شود ,سدیم گلوتامات ,عنوان تقویت‌کننده ,مونوسدیم گلوتامات
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویستا گرافیک آخرين اخبار محب نماز وبلاگ تارا روزمرگی های من Hasht Media Pastila پایگاه فرهنگی مذهبی نینوا گراش دانلود رایگان 2 Johnson Plus/مرجع مود و اموزش های متنوع