آلژینات سدیم :

۱- تثبیت‌کننده: جایگزین نشاسته و کاراژین، آلژینات سدیم در نوشیدنی‌ها، محصولات لبنی، محصولات یخ‌زده می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

۲- پرکننده و امولسیون: به عنوان افزودنی مواد غذایی، آلژینات سدیم به‌طور عمده در طعم سالاد، پودینگ مربا، سس گوجه‌فرنگی و محصولات کنسرو شده استفاده می‌شود.

۳- هیدراتاسیون: آلژینات سدیم می‌تواند رشته‌فرنگی، ورمیشیل و برنج را بیشتر سازگاری.

۴- خواص دارویی: با استفاده از این ویژگی، آلژینات سدیم می‌تواند به انواع ژل تبدیل شود. همچنین می‌تواند به عنوان پوشش برای محصولات میوه، گوشت و جلبک دریایی از هوا استفاده شود و همچنان طولانی‌تر نگه داشته شود.

 

به عنوان نوعی مواد افزودنی غذایی طبیعی، آلژینات سدیم کاربردهای گسترده و چشم‌انداز کاربردهای خوبی در صنایع غذایی دارد. انواع اصلی آلژینات‌های مورد استفاده در صنایع غذایی عبارتند از:

آلژینات سدیم

آلژینات پتاسیم 

آلژینات آمونیوم

آلژینات پروپیلن گلیکول

 

آلژینات سدیم (یک محصول غذایی حاصل از جلبک‌های قهوه‌ای یا جلبک دریایی) یک ماده ضخیم‌کننده و ژل‌کننده است که با حضور کلسیم، ژل‌های پایدار گرما را تشکیل می‌دهد. این خاصیت به آشپزها اجازه می‌دهد تا کره‌هایی را با تکنیک معروف به کروی‌سازی درست کنند.

آلژینات سدیم سال‌هاست که در صنایع غذایی برای تولید غذاهای شبیه ژل مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده از رشته‌های بلند تشکیل‌شده از واحدهای کربوهیدرات بوجود آمده است – این زنجیره‌های طولانی به آن اجازه می‌دهند تا در غلظت‌های کم به عنوان ماده ضخیم‌کننده بسیار کارآمد عمل کند (به عنوان مثال ۱٪).

ژل‌های ایجاد شده از آلژینات‌ها توانایی شگفت‌آور مقاومت در برابر حرارت را تا دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد بدون ذوب نگه دارند و به آن‌ها امکان استفاده در غذاهای گرم مانند آبگوشت را می دهند. وقتی آلژینات به مایع اضافه شود، به عنوان ضخیم‌کننده عمل می‌کند. در حضور یون‌های کلسیم، مخلوطی که حاوی آلژینات باشد، ژل تشکیل می‌دهد. یون‌های کلسیم خود را بین رشته‌های آلژینات قرار می‌دهند و به آن‌ها امکان اتصال و تشکیل ژل را می‌دهند.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آلژینات ,سدیم ,استفاده ,غذایی ,می‌تواند ,محصولات ,آلژینات سدیم ,صنایع غذایی ,مورد استفاده ,آن‌ها امکان ,ماده ضخیم‌کننده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sənsiz Həyati İstəməm دکلمه های علی ایلکا بررسی و نقد پایان نامه ها برنامه نویس و طراح وب فرامتره ریمیکس های ایرانی برای تمام سلیقه ها فاز موزیک همه چیز درباره همه چیز