اسیدلاکتیک در بعضی از لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان یخچال و یا مرطوبکننده استفاده میشود.
در ساخت ترشی و کالباس، غذاهای مورد نظر برای طعم وانیل مورد استفاده قرار میگیرد.
اسیدلاکتیک در صنایع لبنی نه تنها در ساخت ماست بلکه در ساخت پنیر نیز استفاده میشود.
مورد استفاده در چرم دباغی.
لاکتیکاسید در صنعت داروسازی به عنوان مواد اولیه برای مواد دیگر مهم است و در تولید لاک و جوهر دخیل است.
یک ترکیب مرتبط که از اسیدلاکتیک ساخته شده است کلسیم استارویل-۲-لاکتیلات است که به عنوان نگهدارنده غذا استفاده میشود.
در محصولات مراقبت از پوست برای روشنکردن لکههای تیره و بهبود چین و چروکها استفاده میشود.
اسیدلاکتیک در زیتونهای بستهبندیشده اسپانیایی استفاده میشود که باعث تخریب و تخمیر بیشتر میشود.
اسید لاکتیک یکی از اولین اسیدهایی است که در غذاها استفاده میشود، این محصول به طور طبیعی در شیر یافت میشود، اولین بار در حدود ۶۰ سال پیش تولید شد و تنها در طی دو دهه گذشته آن را یک عنصر مهم تبدیل کرده است. ویژگیهای طعم ملایم اسید، طعمهای معطر تسکین را پوشش نمیدهند.
عملکرد اسید لاکتیک در کاهش pH، افزایش طعم و مهار می است. دو روش برای تولید اسید استفاده میشود: تخمیر و سنتز شیمیایی، که اکثر تولیدکنندگان با استفاده از تخمیر در اروپا این محصول مهم را تولید میکنند. اسید لاکتیک اسید آلی بیرنگ است که توسط کلیه بافتهای بدن تولید میگردد و برای فعالیتهای بدن بسیار ضروری است.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت