اسیدسوربیک یک ترکیب طبیعی است که جزء بیشترین مواد نگه‌دارنده غذا در جهان است و باعث می‌شود زنجیره غذایی جهانی امکان‌پذیر باشد. به عنوان مثال، زمانی که اسید سربیک در خارج از کشور به یک ژامبون اسپری می‌شود، میکروب تا ۳۰ روز در این محصول رشد نخواهد داشت. این کار اجازه می‌دهد تا غذا حمل و ذخیره می‌شود در سراسر جهان.

 

 

اسیدسوربیک بیشتر در غذاها، خوراک حیوانات، داروها و لوازم آرایشی یافت می‌شود. هنگامی که به غذاهای انسانی می‌رسیم، اسیدسوربیک بیشترین کاربرد را دارد:

 

شراب

پنیر

محصولات پخته‌شده

گوشت سرد

صدف

اسیدسوربیک برای حفظ گوشت به دلیل قابلیت‌های طبیعی آنتی‌بیوتیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع، اولین کاربرد آن در برابر یکی از کشنده‌ترین سموم شناخته شده به انسان، به نام باکتری Clostridium botulinum بود که می‌تواند باعث بوتولیسم شود. 

 

اسیدسوربیک یک نگه‌دارنده غذا است که از بسیاری از انواع مواد غذایی محافظت می‌کند. این یک ترکیب ارگانیک است که دارای قابلیت ضد می طبیعی است. این افزودنی یکی از محبوب‌ترین مواد نگه‌دارنده مواد غذایی است. با توجه به اثربخشی آن، اسیدسوربیک نیز برای لوازم آرایشی استفاده می‌شود.

 

چند نمونه از غذاهایی که ممکن است حاوی اسید سربیک باشند، غذاهای لبنی مانند پنیر و ماست، میوه خشک، ماهی، گوشت، ترشی، زیتون، سوپ، سالاد آماده، ژله، شراب، آبجو، نوشیدنی‌های و محصولات پخته‌شده مانند نان و شیرینی‌ها.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
0319502371

فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : اسیدسوربیک ,مواد ,می‌شود ,اسید ,غذایی ,نگه‌دارنده ,مواد غذایی ,محصولات پخته‌شده ,لوازم آرایشی ,اسید سربیک ,مواد نگه‌دارنده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیتون های ما مهاجرت به کانادا و استرالیا Violet Music آژانس آب و هوای ایران طراحي سايت و سئو حرفه اي Christian