کازئینات سدیم دارای امولسیون و تثبیت‌کننده مطلوب و همچنین افزایش ویسکوزیته، چسبندگی، فوم و عملکردهای تثبیت‌کننده کف است. همچنین اغلب برای تقویت پروتئین استفاده می‌شود. از آنجایی که این یک نوع ماده امولسیون محلول در آب است، کاربرد گسترده ای دارد.

 

 

 

کازئینات سدیم هیدرولیکی قوی دارد و بنابراین کاربرد وسیع‌تری نسبت به کازئین دارد. این می‌تواند در گوشت، محصولات گوشتی آبزی، بستنی، بیسکویت، نان، رشته‌فرنگی و سایر محصولات دانه استفاده شود. در سوسیس، می‌توان آن را برای تولید توزیع چربی یک‌نواخت و افزایش خواص گوشت استفاده کرد. استفاده از سدیم کازئینات در بستنی به حباب محصولات پایدار کمک می‌کند و مانع تراکم و انقباض قند می‌شود. در نان آن برای دستیابی به پیشرفت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کازئینات سدیم یک پروتئین شیری چند منظوره و خالص است که با ترکیب کازئینات استخراج شده با ترکیبات سدیم حاصل می‌شود.  کازئینات سدیم ذرات پودری شکل هستند که بی‌بو، بی‌مزه و از عطر و طعم کمی برخوردار است که به راحتی در آب حل می‌شود. این محلول خنثی است و با افزودن اسیدها بارندگی کازئین تولید می‌کند. کازئین نام خانوادگی پروتئین سفید رنگ است که حدود ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر را شامل می‌شود. کازئینات سدیم خود را با ظاهر سفید و زرد، طعم و مزه و محلول در آب مشخص می‌کند.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713 

فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Julie وبسایت پشتیبانی گلستان چت درس خون ها ایمان-توکل-استقامت موسسه ونوس | سایت ونوس | ونوس کنکور کانال دهم انسانی ، کانال دهمی ها ، کانال کلاس دهم انسانی ، کانال پایه دهم انسانی تولد طوری do01 لوازم یدکی کرایه ماشین در تبریز