لاکتوز دارای ویژگی‌های بسیار خاصی از بلورین است، زیرا آن را بهتر از سقز قرار می‌دهد. هنگامی که آن را با سایر قندها مخلوط می‌کند، خواص بلوری آن را تغییر می‌دهد.

 

 

نانوایی:

لاکتوز به راحتی هیدرولیز نمی‌شود و از مخمر آب‌جو تخمیر نمی‌شود. آنزیم‌های این مخمر مولکول لاکـتوز را از بین نمی‌برند. لاکـتوز در محصولات نانوایی پس از پخت و پز باقی می‌ماند و طراوت و رطوبت را حفظ می‌کند. علاوه بر این، لاکـتوز کمک می‌کند که یک رنگ قهوه‌ای خوب از کارامل استفاده کنید.

قنادی:

لاکـتوز دارای ویژگی‌هایی است که عطرهای غذایی را اصلاح کرده و عطر محصول را افزایش می‌دهد.

سوسیس:

لاکـتوز ماده خشک را به ارمغان می‌آورد و ممکن است باعث تخمیر شود.

پنیر پخته‌شده:

لاکـتوز به عنوان یک امولسیفایر و به عنوان یک عامل نگه‌دارنده آب استفاده می‌شود. این تعریف به واسطه بهره‌وری فن‌آوری (نسبت در٪ از محصول پخته‌شده نسبت به گوشت تازه استفاده‌شده) تعریف شده است. تولید لبنیات بازسازی شده است.

فوق العاده تازه:

لاکتوز به عنوان یک عامل استاندارد و به عنوان شیرین‌کننده برای تولید محصولات فوق‌العاده تازه استفاده می‌شود.

مواد غذایی:

لاکتوز تأثیر مثبتی بر تغيير فلور باکتری روده دارد. لاکـتوز به طور خاص در توسعه یک فلور لاکتیک روده مفید (بیفیدوباکتریوم و لاکتوباکتری) به ضرر میکروارگانیسم‌های معیوب کمک می‌کند.

غذای کودک:

به عنوان منبع انرژی (شکر آهسته) مورد استفاده قرار می‌گیرد. گالاکتوز موجود در لاکـتوز شکر ضروری برای رشد ذهنی کودکان است. این لاکـتوز یک مرحله اضافی از پالایش را برای درجه خلوص بالاتر دارد.

جهت خریداین محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


فروش ویژه مواد شیمیایی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دختر مرداد سفید بام کرمانیان مرکز تخصصي مشاوره ازدواج و تحکيم خانواده طلوع فجر دنیای وب Jay کسب درامد گشتین | پلتفرم فروش بلیط مراکز تفریحی و گردشگری Shannon sabat