اسیدمالئیک با فرمول شیمیایی C4H4O4 به شکل گرد متبلور یا دانهای به رنگ سفید میباشد. اسیدمالئیک در طبیعت به وفور پیدا میشود. مالئیکاسید یک اسید آلی غالب در سیبهای درختی، مخصوصاً سیبهای نارس و انواع توتها و سایر میوههاست. نقطه ذوب مالئیکاسید در محدوده ۱۴۴-۱۳۰ درجه سانتیگراد است که در سه محدوده قرار دارد:
نقطه ذوب ۱۳۹-۱۳۸ درجه سانتیگراد زمانی که از آب کریستال تشکیل شود.
نقطه ذوب ۱۳۵-۱۳۰ درجه سانتیگراد زمانی که از الکل کریستال شود.
نقطه ذوب ۱۴۴ در هوا، نقطه جوش نیز در حدود ۱۳۸ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
نقطه ذوب این اسید از اسید سیتریک کمتر است و به همین خاطر از آن در تهیهی آبنباتهای سخت استفاده میشود.
کاربرد اسید مالئیک:
از اسیدمالئیک برای تهیهی مخلوط نوشیدنیهای خشک، نوشابه گاز دار، ژله و… در صنایع غذایی استفاده میشود.
به عنوان یک نگهدارنده طبیعی مالئیکاسید برای انواع روغنها و اسانسهای پایه روغن استفاده میشود.
اسیدمالئیک در فرآیند تولید انواع آبنباتها بکار گرفته میشود.
اسیدمالئیک در خلوص پایین به عنوان تنظیمکننده PH در فرمولاسیون بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده میشود.
اسیدمالئیک صنعتی در تولید انواع رزینهای مصنوعی، رنگها، کتانها و ابریشم نیز به کاربرده میشود.
مالئیک اسید به عنوان بافر تریمالئات و بافر سدیم مالئات بهکار گرفته میشود. این اسید میتواند به عنوان ماده پیشرو برای تولید بسیاری از افزودنیهای مواد غذایی استفاده شود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
درباره این سایت